اسکلای لایت ها یکی از انواع سقف های شیشه ای هستند که همانند نورگیر عمل میکند. این سقف ها امکان استفاده از نور طبیعی برای محیط های داخلی را فراهم میآورند. در مقابل این سقف ها نوع متحرک قرار دارد. سقف های متحرک شیشه ای قابلیت باز و بسته شدن با استفاده از ریموت کنترل را دارند. اگر به انواع سقف شیشه ای علاقه مند هستید، پیشنهاد میکنیم نگاهی به این مقاله بیندازید.
در ادامه به بررسی مکان های مناسب جهت اجرای انواع سقف شیشه ای و همچنین مزایا و کاربرد آن ها خواهیم پرداخت. علاوه بر آن انواع مدل پوشش و نحوه اجرای سقف های شیشه ای را نیز بررسی خواهیم نمود. در نهایت نیز شما را با با قیمت فروش و نحوه خرید و سفارش سقف های شیشه ای ثابت و متحرک آشنا خواهیم نمود. در ادامه اگر با مزایا و کاربرد سقف های شیشه ای و همچنین ساختار سقف های شیشه ای بازشو و جمع شونده آشنا نیستید؛ تا انتها با ما همراه باشید.
مکان های مناسب جهت اجرای انواع سقف شیشه ای
سقف های شیشه ای در محیط های مختلف اداری، تجاری و مسکونی قابل اجرا هستند. اگر دوست دارید از هوای آزاد و همچنین نور طبیعی در قسمت های مختلف ساختمان لذت ببرید، میتوانید به اجرای انواع سقف شیشه ای اقدام نمایید. مکان های مناسب جهت اجرای انواع سقف شیشه ای به شرح زیر هستند.
انواع سقف شیشه ای برای اتاق خواب
سقف شیشه ای را میتوان در اتاق خواب نصب و اجرا کرد به خصوص اگر اتاق خواب کوچکی دارید؛ چراکه این مدل سقف ها فضا را بزرگ تر نشان میدهند. از مزایای دیگر استفاده از سقف شیشه ای در اتاق خواب امکان تماشای آسمان در شب و استفاده از نور طبیعی خورشید در روز است. سقف های شیشه ای که در اتاق خواب نصب میشوند معمولا ثابت هستند.
سقف شیشه ای برای پاسیو
یکی دیگر از مکان های اجرای سقف شیشه ای پاسیو است. با اجرای این سقف ها در این مکان میتوان پاسیو را به محیطی دوستانه برای دورهمی ها تبدیل نمود و در این میان از نور طبیعی آفتاب لذت برد.
سقفهای شیشه ای برای استخر
نصب سقف شیشه ای در استخرها باعث میشود محیط استخر در فصول سرد سال نیز قابل استفاده باشد. سقف ثابت و متحرک شیشه ای امکان عبور نور به محیط استخر را میدهد. علاوه بر آن زیبایی استخر را دوچندان میکند. این سقف ها همچنین ارزش ملک را افزایش میدهند.
کسب اطلاعات بیشتر: سقف های متحرک استخر
سقف شیشه ای برای گلخانه
یکی از مهم ترین مکان هایی که سقف های شیشه ای اجرا میشوند گلخانه ها هستند. اگر دقت کرده باشید، بیش تر قسمت های گلخانه از جمله دیوار ها از شیشه ساخته شده اند. از آنجایی که شیشه از هدر رفتن انرژی جلوگیری میکند به شدت برای گلخانه مناسب است. با نصب سقف ثابت یا متحرک شیشه ای در گلخانه میتوان محیط گرمی را برای گیاهان در فصول سرد سال فراهم نمود.
سقف شیشه ای برای پوشش تراس
اگر محل مورد نظر شما به تراس مجهز است حتما برای افزایش کاربری فضا از سقف های ثابت یا متحرک شیشه ای استفاده نمایید. با این کار مانع از ورود گرد و غبار به ساختمان شوید. امکان نفوذ آب باران و برف به محیط تراس با این سقف ها امکان پذیر نخواهد بود.
بیشتر بدانید: سقف متحرک تراس
مزایا و کاربرد انواع سقف های شیشه ای
مزایا و کاربرد سقف های شیشه ای بسیار زیاد است. این مزایا به هر دو نوع سقف یعنی سقف بازشو شیشه ای و سقف ثابت مربوط میشوند. در ادامه به بررسی تک تک این مزایا و کاربردها میپردازیم.
صرفه جویی از جمله مزایای سقف های شیشه ای
به دلیل عبور نور طبیعی از سقف های شیشه ای در طول روز نیازی به استفاده از نیروی برق برای روشنایی نخواهد بود. از اینرو هزینه پرداخت قبوض برق به شدت کاهش پیدا میکند و علاوه بر آن در مصرف انرژی صرفه جویی میشود. باز کردن سقف ها در فصل زمستان امکان ورود هوای سرد به محیط داخلی را نمیدهد. از سوی دیگر در فصول گرم سال نیز هوای خنک داخل به بیرون راه پیدا نمیکند.
نگهداری آسان
نگهداری از سقف متحرک و سقف ثابت شیشه ای کار دشواری نیست. شیشه های این سازه در برابر ضربه مقاوم هستند و در صورت شکسته شدن به قطعات غیر برنده تبدیل میگردند. به همین علت خطرناک نیستند.
این سقف ها به دلیل مقاومت بالا در برابر رطوبت کپک نمیزنند و به طور کلی هزینه تعمیر و نگهداری این سازه ها بسیار ناچیز است.
افزایش بهای ملک
اگر میخواهید ملک خود را به فروش بگذارید، برای افزایش بهای آن میتوانید به نصب سقف شیشه ای اقدام کنید. اگر فرد آینده نگری هستید بدانید که بدون شک این سقف ها ملک شما را ارزشمندتر و گران تر خواهند کرد.
افزایش زیبایی
سقف شیشه ای این قابلیت را دارد که محیط داخلی را بزرگ تر نشان دهد. این سقف ها زیبایی و جذابیت فضای داخلی را دو چندان میکنند. شیشه نمایی مدرن و شیک فراهم میآورد. با این سقف ها میتوانید شب هنگام از تماشای ستارگان لذت ببرید. با داشتن سیستم نورپردازی مناسب زیبایی این سقف ها را دو برابر کنید.
جهت مشاوره رایگان و کسب اطلاعات بیشتر:
نیاز به راهنمایی بیشتر دارید؟ جهت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید
انواع پوشش سقف های شیشه ای
سقف های شیشه ای نیز همانند سایر انواع سقف ها از پوشش های مختلفی تولید میشوند. هر یک از این پوشش ها ویژگی های منحصر به فردی دارند و برای مکان های خاصی مورد استفاده قرار میگیرند. در ادامه به صورت جزئی تر به بررسی انواع پوشش سقف های شیشه ای میپردازیم.
پوشش سکوریت لمینت
این نوع شیشه ها چند لایه و نشکن هستند. از این پوشش ها میتوان برای ساخت انواع سقف شیشه ای استفاده نمود. مقاومت پوشش سکوریت لمینت به شدت قابل ستایش است. اگر این شیشه ها مورد اصابت ضربه قرار بگیرند خرد نمیشوند.
شیشه لمینت رنگی
اگر به رنگ شیشه اهمیت زیادی میدهید میتوانید به سراغ شیشه لمینت رنگی بروید. انتخاب رنگ شیشه برای دکوراسیون اهمیت زیادی دارد. برای مثال اگر ساختمان مورد نظر شما نمای سنگ سفید است، بهتر است از شیشه های دودی استفاده نمایید. شیشه لمینت رنگی در رنگ های زیر به عرضه میرسد:
- دودی
- برنزی
- شامپاینی
- آبی
شیشه لمینت طرح دار
این شیشه ها با استفاده از سندبلاست طراحی میشوند. طرح های مختلف مات و رنگی روی شیشه ها قرار داده میشود. به عنوان نمونه اگر سقف را برای مجموعه ای تجاری میخواهید میتوانید طرح برند خود را بر شیشه ها اجرا نمایید.
نحوه اجرای سقف شیشه ای
اجرای سقف شیشه ای ثابت با نوع متحرک تفاوت دارد. برای نصب سقف ثابت شیشه ای از پروفیل های عمودی و افقی استفاده میشود. با وصل کردن این پروفیل ها فریم دور شیشه ساخته میشود. شیشه ها هشتاد درصد فضای اسکای لایت را اشغال میکنند. برای اجرای این سقف ها حتما باید از شیشه های مقاوم در برابر موقعیت های مختلف جوی از جمله باد شدید استفاده نمود. پس از نصب شیشه ها باید آن ها را عایق بندی کرد تا از نفوذ آب به محیط داخلی جلوگیری نمود.
سقف های متحرک شیشه ای نیاز به زیرساختی مستحکم دارند. پس از فراهم نمودن زیرساخت مناسب پلیت ها را بر بتن قرار میدهند. سپس از طریق جوشکاری دستک ها را به پلیت ها متصل میکنند. در اجرای این سازه ها از پروفیل های آلومینیومی به صورت عمودی و افقی استفاده میشود. در نهایت نیز شیشه ها را نصب میکنند و عایق بندی انجام میشود.
سقف های شیشه ای بازشو و جمع شونده
سقف های شیشه ای بازشو و جمع شونده محیط مورد نظر شما را مسقف میکنند. با این حال با استفاده از اینگونه سقف ها همواره امکان جمع نمودن سقف و استفاده از فضای آزاد مقدور خواهد بود. سقف های بازشو معمولا به ریموت کنترل و سنسورهای خاصی مجهز هستند. این سقف ها میتوانند امکان استفاده از محیط را در تمام طول سال میسر کنند. به طوری که در فصول سرد و با ریزش برف و باران میتوانید سقف را باز کنید. در فصول گرم برای استفاده هوای آزاد قادر هستید سقف را ببندید.
تفاوت و مقایسه سقف های شیشه ای ثابت با متحرک
سقف های شیشه ای ثابت با متحرک تفاوت دارند. نوع ثابت این سقف ها به صورت یکپارچه نصب میشود. امنیت نوع ثابت بسیار بالا است. سقف های متحرک بر روی ریل هایی قرار میگیرند. این ریل ها با کمک نیروی محرک امکان باز و بسته شدن سقف را فراهم میکنند. نیروی محرک نوع بازشو میتواند موتور یا گیربکس دستی باشد.
قیمت فروش انواع سقف های شیشه ای
قیمت انواع سقف شیشه ای به عوامل مختلفی بستگی دارد. بدیهی است که قیمت سقف ثابت با نوع متحرک متفاوت خواهد بود. نوع شیشه به کار رفته در سقف ها و میزان استحکام آن در تعیین قیمت نهایی بی تاثیر نیست. یکی دیگر از عواملی که در افزایش یا کاهش هزینه خرید سقف شیشه ای دخیل است اندازه محیط مورد نظر است.
جهت استعلام قیمت و تعرفه ها:
بدون شک هر چقدر ابعاد فضای مورد نظر بیشتر باشد مواد به کار رفته برای تولید سقف نیز افزایش مییابد. در نتیجه قیمت آن نیز بیش تر میشود. برای دریافت قیمت دقیق روز میتوانید با شرکت آلکاروف تماس حاصل فرمایید.
نحوه سفارش و خرید انواع سقف های شیشه ای
یکی از پرسش های متداول برای تهیه سقف شیشه ای در مورد نحوه سفارش و خرید انواع سقف های شیشه ای است. اگر میخواهید به خرید سقف شیشه ای متحرک و ثابت اقدام نمایید، میتوانید از شرکت تولیدکننده آلکاروف کمک بگیرید. انواع سقف شیشه ای با بهترین متریال در این شرکت به عرصه تولید میرسند. شرکت آلکاروف در کرج قرار دارد. با این حال امکان ثبت سفارش از تمام نقاط ایران مقدور است. برای انجام این کار کافی است از طریق راه های ارتباطی درج شده در سایت با ما ارتباط حاصل نمایید.
کلام آخر
در این مقاله به معرفی انواع سقف شیشه ای پرداختیم. اطلاعات جامعی درباره سقف شیشه ای گردآوری کردیم. اگر به خرید و اجرای این سازه های مدرن علاقه مند هستید، میتوانید با خرید مستقیم از آلکاروف در هزینه ها صرفه جویی کنید. برای دریافت قیمت انواع سقف شیشه ای با ما تماس حاصل فرمایید.
بدون دیدگاه