عکس سقف متحرک دستی

سقف متحرک دستی چیست؟ چه نوع سازه هایی به صورت دستی مورد استفاده قرار می‌گیرد؟ سقف های دستی، سازه هایی هستند که توسط نیروی مکانیکی با استفاده از یک اهرم شروع به حرکت میکند. این نیروی مکانیکی توسط انسان به سازه وارد شده و موجب باز و بسته شدن پوشش سقف متحرک و جمع شونده می‌گردد. سقفهای متحرک دستی از جمله سازه هایی هستند که کار با آن ها بسیار ساده بوده و هزینه اجرای معقول تری نسبت به سیستم برقی یا اتوماتیک دارند.

مشخصات فنی و اجزای تشکیل دهنده سقف های متحرک دستی

اجزای تشکیل دهنده سقف های متحرک دستی همانند دیگر سقف های جمع شونده دارای یک ساختار و بدنه فلزی، ریل های حرکتی، اتصالات و یراق آلات مورد نیاز است. پوشش سقف متحرک با توجه به خواست مشتری می‌تواند از جنس پارچه ای ، پلی کربنات، آلومینیوم و شیشه باشد.

این نوع سقف ها به لحاظ مشخصات فنی همانند سقف متحرک اتوماتیک و برقی هستند و تنها در نوع سیستم حرکتی با یکدیگر تفاوت دارند. قابل ذکر است که سقفهای متحرک دستی پس از نصب، قابلیت اتصال به سیستم حرکتی اتوماتیک یا برقی را داشته و می‌تواند توسط ریموت یا حسگرهای حرکتی، کنترل شود.

انواع پوشش سقف متحرک دستی

همان‌طور که گفته شد انواع سقف متحرک از نظر ساختار فنی شبیه بهم هستند و تنها در نوع پوشش با یکدیگر تفاوت دارند. در ادامه به معرفی انواع سقف متحرک دستی می‌پردازیم:

سقف متحرک دستی پارچه ای

پوشش سقف های متحرک دستی پارچه ای از جنس پارچه پی‌وی‌سی PVC و آنتی UV می‌باشد. این پارچه ها در برابر عوامل محیطی بسیار مقاوم هستند و طول عمر آن ها در صورتی که به خوبی از آن مراقبت کنید ۱۵ الی ۲۰ سال می‌باشد.

بیشتر بخوانید: سقف متحرک پارچه ای

سقف متحرک شیشه ای

سقف های متحرک شیشه ای به علت حساسیت بالا و سختی حرکت آن ها با نیروی مکانیکی، اغلب به صورت برقی و اتوماتیک اجرا می‌شوند. پوشش سقف های  متحرک دستی شیشه ای از شیشه های لمینت یا سکوریت لمینت شفاف یا مات تولید می‌شود. سقف های متحرک شیشه ای از نظر بصری، بسیار شیک و زیبا هستند و شما می‌توانید مناظر زیبای فضای باز را مشاهده کنید و لذت استفاده از نور طبیعی خورشید را از دست ندهید.

سقف متحرک پلی کربنات

اگر به دنبال نصب سقف متحرک ارزان هستید، بهترین و به صرفه ترین گزینه؛ سقف متحرک دستی پلی کربنات می‌باشد. پوشش های پلی کربنات علاوه بر کیفیت، انعطاف پذیری و تنوع در رنگ، وزن سبکی دارند و جا به جایی آن ها بسیار راحت است.

سقف های متحرک پلی کربنات در نوع شفاف، نیمه شفاف و مات قابل سفارش هستند و جایگزین خوبی برای سقف های شیشه ای می‌باشند با این تفاوت که نسبت به سازه های شیشه ای طول عمر کمتری دارند. اما در برابر ضربه و خوردگی از شیشه مقاوم تر هستند و درصد آسیب پذیری آن ها کمتر می‌باشد.

سقف متحرک آلومینیومی

پوشش سقف های متحرک دستی آلومینیومی از آلومینیوم ۶۰۶۳ بوده که بین آلیاژهای آلومینیوم بهترین کیفیت را در برابر خوردگی و دیگر عوامل محیطی دارند. این نوع سقف ها و سقف های شیشه ای نسبت مدل پلی کربنات و پارچه ای، قیمت بالاتری دارند. سقف متحرک آلومینیومی از جمله مقاوم ترین سازه های متحرک به شمار می‌آیند و به نسبت دیگر پوشش ها، طول عمر بیشتری خواهند داشت.

مزایای سقف متحرک دستی

سقفهای متحرک دستی در مقایسه با سقف های برقی به دلیل ساختار و سیستم ساده تر، قیمت کمتری دارند. سقف های تاشو دستی موجب زیباتر شدن فضای باز، مراقبت از مبلمان و وسیله های موجود در محوطه، ایجاد سایه و استفاده هر چه بهتر از فضا در فصل تابستان و جلوگیری از اشعه های مضر ماوراء بنفش آفتاب می‌شود.

اگر در ارتباط با سقف های متحرک نیاز به مشاوره دارید، تماس بگیرید:

خلاصه ای از مزایای سقفهای متحرک دستی

  • نصب سریع و آسان با کمترین اقدامات عمرانی
  • کاهش مصرف انرژی
  • ایجاد سایه مناسب
  • استفاده بهینه از فضای باز
  • عایق رطوبت و حرارت
  • جلوگیری از بارش برف و باران
  • نگهداری از وسایل موجود در فضای باز
  • ایجاد هوای مطبوع و خنک در تابستان

کاربر سقف های متحرک دستی

سقف های متحرک دستی برای تمامی مکان های عمومی و خصوصی که دارای فضای باز هستند؛ کاربرد دارد:

  • استخر روباز چهارفصل
  • کافه شاپ ها
  • رستوران
  • ادارات و سازمان ها
  • هتل ها
  • تراس و بالکن
  • حیاط و حیاط خلوت
  • روف گاردن

راهنما و نکات مهم در خرید و انتخاب سقف متحرک دستی

مهم ترین فاکتور در خرید و انتخاب سقف های تاشو دستی، هزینه است. همانطور که گفته شد سقف های جمع شونده دستی نسبت به سقف های متحرک برقی و اتوماتیک قیمت مناسب تری دارند. اما باید این نکته را در نظر بگیرید که تفاوت این هزینه تنها در موتور، سیستم حرکتی و ریموت کنترل است که درصد ناچیزی از کل هزینه را شامل می‌شود. علاوه بر این شما برای داشتن یک انتخاب خوب و خرید بهترین نوع سقف متحرک دستی می‌بایست نکات و موارد زیر را در نظر بگیرید:

  • شرایط اقلیمی و آب و هوایی منطقه مورد نظر (جهت انتخاب بهترین مصالح برای زیر سازی و نوع پوشش سقف)
  • نوع کاربری سقفهای متحرک دستی
  • میزان ابعاد و اندازه های فضای مورد نظر

قیمت خرید و نحوه سفارش سقف متحرک دستی از آلکاروف

برای محاسبه قیمت سقف متحرک دستی و در کل تمامی سازه های متحرک عواملی همچون برند و نوع متریال مورد استفاده، متراژ سقف، نوع پوشش و کاربری، مکان نصب، نحوه نصب با توجه به موقعیت فضا (چرا که در برخی از موارد نیاز به زیرسازی می‌شود که هزینه جداگانه خواهد داشت) موثر خواهد بود. به همین دلیل جهت استعلام قیمت و هزینه نهایی با کارشناسان مجموعه آلکاروف تماس بگیرید و تمامی شرایط و ابعاد مورد نظر را در اختیارشان بگذارید تا شما را در انتخاب بهترین نوع سقف متحرک و برآورد هزینه ها راهنمایی کنند.

جهت استعلام قیمت و تعرفه ها:

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *